Activiteit

Conferentie Stichting Kwaliteitsnetwerk mbo: Meesters in maken

14 10
2021
14 oktober 2021
09:30 tot 16:30
Congres
1 oktober 2021 | 1 minuut lezen

Op donderdag 14 oktober 2021 organiseert het kwaliteitsnetwerk haar jaarlijkse landelijke conferentie. De conferentie vindt plaats in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem. Omringd door ambachtslieden en meesters gaan we met elkaar in gesprek om de kwaliteit van het onderwijs weer een stapje verder te brengen. Je wordt getrakteerd op boeiende sprekers in een inspirerende omgeving. Zo gaat Gerda van Dijk in de plenaire opening in op sturing en verantwoording, lerend evalueren en koers houden op het creëren van waarde voor de student en daarmee voor de samenleving. Vervolgens wordt er een toelichting op het recent ontwikkelde Referentiewaardenmodel verzorgd. Heb je al eerder kennisgemaakt met het Referentiewaardenmodel, dan kun je je inschrijven voor een verdiepend gesprek over de invulling van (onderdelen) van het model.

Zoals je van ons gewend bent hebben we een gevarieerd programma samengesteld waarin we zowel plenair als in kleiner verband met elkaar in dialoog gaan. We bieden inspiratie door de coalitie opbrengsten te delen en leggen je graag nieuwe coalitieonderwerpen voor. Uiteraard is er ruimte voor inbreng ter plekke. 

In de middag heb je de keuze uit een workshopprogramma met voor elk wat wils. Zo kan je in gesprek over peer reviews of verandermanagement. Maar ook wordt er een portie geluk aangeboden. Afsluitend is er een netwerkborrel om met je collega’s uit het land nog even na te praten. 

Aanmelden kan hier.

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.