Kennismakingsactie voor Onderwijsinstellingen

 

Kennismakingsactie voor onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen kunnen een collectief lidmaatschap afsluiten voor alle opleiders (docenten en instructeurs) werkzaam bij de desbetreffende onderwijsinstelling tegen een apart tarief. De opleiders kunnen daarnaast zelf nog bepalen of ze ook lid willen worden van de BVMBO. De opleider betaalt daar zelf 12 euro per jaar voor.

De onderwijsinstelling sluit voor een periode van een aantal jaar een collectief lidmaatschap af. Er wordt tussentijds geëvalueerd over de voortgang en deelname door de opleiders. Op dit moment is MBO Connect in gesprek met verschillende scholen voor het afsluiten van een collectief lidmaatschap. Voor deze groep scholen biedt MBO Connect een kennismakingsactie aan: gratis gebruik van MBO Connect voor hun opleiders tot aan de zomervakantie van 2021.

Onderwijsinstellingen die deelnemen aan de kennismakingsactie 

Opleiders die werkzaam zijn bij de onderstaande onderwijsinstellingen kunnen tot aan de zomervakantie van 2021 kosteloos deelnamen aan MBO Connect. Als bekend is dat de onderwijsinstelling een collectief abonnement heeft afgesloten wordt dit aan onderstaande lijst toegevoegd. 

 

Alfa College

Curio

Deltion College

Drenthe College

Graafschap College

Hoornbeeck College

Horizon College

Koning Willem 1 College

Noorderpoort

Nova

Onderwijsgroep Tilburg

ROC de Leijgraaf

 

ROC Midden Nederland

ROC van Twente

Scalda

Summa College

Vista College

Zadkine

 

Voor meer informatie over het afsluiten van een collectief lidmaatschap kunt u mailen naar info@mboconnect.nl

 

Klik hier voor meer informatie over wat je kunt doen op MBO Connect.