Zoeken & filter Zoeken & filter
Reset

Kleurplaat onderwijsveld ‘Ik en de anderen’

Ben je aan het einde van het studiejaar wel toe aan wat ontspanning én reflectie? Ga eens rustig zitten met de kleurplaat over het onderwijsveld!

Het gaat door! Bezoek Skills The Finals 2022

Een special over het nationale beroepenevenement, het NK voor beroepen, Skills The Finals 2022. Het evenement gaat door voor 1000 finalisten, begeleidende docenten uit het (v)mbo én voor bezoekers!

Beroepsbrieven - 12 verhalen over leraren

Geinspireerd op handgeschreven brieven met leraren.

Handreiking gecombineerde leerweg bol-bbl

Deze handreiking geeft inzicht in wat een gecombineerde leerweg is, wat de achtergrond ervan is, welke ruimte en mogelijkheden scholen krijgen bij het aanbieden van een gecombineerde leerweg.

Pedagogisch portret Kirsten Cuppen

Jan-Lauwrens Haisma (Huis van Leren) maakte onlangs een pedagogisch portret van docent Kirsten Cuppen. Zijn bureau Huis van Leren  zich richt op de ontwikkeling van docenten en leidinggevenden...

Het platform vakmanschap van de BVMBO heeft een scan ontwikkeld waarmee jij, je collega en je leidinggevende jouw vakmanschap in beeld kan brengen en een (doelstellingen)gesprek hierover voeren.

Het platform vakmanschap van de BVMBO heeft een scan ontwikkeld waarmee jij, je collega en je leidinggevende jouw vakmanschap in beeld kan brengen en een (doelstellingen)gesprek hierover voeren.
1 document toegevoegd

Artikel over leiderschap van leraren

De nieuwe Meso is een vakblad voor schoolleiders en -bestuurders. In de editie van maart 2021 staat een interview met zes docenten uit het vo en mbo over leiderschap en hun passie voor het onderwijs.
1 document toegevoegd

Bevoegdheden, bekwaamheden en opleidingen van docenten in het mbo 2.0

Het Platform Beroepskwaliteit nodigt je uit om feedback te geven op versie 2.0 van het platform-standpunt over bevoegdheden, bekwaamheden en opleidingen van mbo-docenten.

Studentmotivatie voor toetsen

Welke keuzes kunnen studenten maken bij toetsen? En welke keuze vinden de studenten het meest belangrijk?Doe je mee aan dit onderzoek?

Via Youtube: Webinar Data Science & Data-ondersteund onderwijs

Wat houdt data-ondersteund onderwijs in? En wat levert het op?
1 link toegevoegd
NieuwsAgenda