Lidmaatschap

Lidmaatschapstarieven voor opleiders

1. Collectief lidmaatschap MBO Connect: 0 euro per jaar

Als jouw onderwijsinstelling een collectief lidmaatschap heeft afgesloten, dan kun jij gratis deelnemen aan MBO Connect!  Als de school besluit tot een collectief lidmaatschap dan kunnen opleiders gratis gebruik maken van MBO Connect. Zie hieronder of jouw school met ons een collectief lidmaatschap heeft afgesloten. 

2. Individueel lidmaatschap voor 50 euro, declareerbaar bij je eigen school!

Wanneer jouw school geen collectief contract met ons heeft afgesloten, maar je wel volledig van ons platform gebruik wilt maken, kun je voor 50 euro lid worden. Daarna kun je deze 50 euro bij jouw school declareren als professionaliseringskosten.

3. Lidmaatschap BVMBO: 12 euro per jaar

Voor slechts 12 euro extra per jaar kun je, naast het  lidmaatschap van MBO Connect, ook lid worden van de BVMBO. Met het lidmaatschap van de BVMBO kun heb jij een stem binnen de vereniging op voorstellen die jou als opleider, maar ook de gehele beroepsgroep aangaan. Hier vind je de website van de BVMBO.

Bij sommige scholen kun je jouw lidmaatschap van de BVMBO declareren via de werkkostenregeling aan het einde van het kalenderjaar. Je ontvangt jaarlijks een factuur die je kunt gebruiken om te declareren. 

 

Hierbij willen wij de volgende scholen feliciteren: 

Deltion College

Drenthe College

Menso Alting Zwolle

Graafschap College

met hun abonnement op MBO Connect.

Voordelen voor deze scholen zijn:

1. de opleider (leraar/ docent/ instructeur) heeft onbeperkt toegang tot alle onderdelen van MBO Connect, zoals publicaties, activiteiten, vraag en aanbod.

2. de opleider werkt samen met andere collega's in landelijke netwerken, zoals vakgroepen en projectgroepen.

3. de opleider kan in gesprek met experts en onderzoekers in het mbo.

4. de opleider vindt informatie en nieuwe les ideeën over zijn / haar vak en deelt informatie door middel van publicaties en blogs. 

 Klik hier om je aan te melden. Ben je werkzaam bij een bekostigde instelling? Vul bij het aanmelden het e-mailadres van jouw werk in en de rest volgt vanzelf!

 

Docenten-in-opleiding, post-actieve mbo-opleiders, docenten bij niet-bekostigde instellingen en zzp-ers in het beroepsonderwijs kunnen ook een lidmaatschap aanvragen. Vul het mailadres van jouw werk en jouw persoonsgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Klik hier om meer te lezen over wat je kunt doen op MBO Connect.

Wil je meer informatie over collectief lidmaatschap voor een school? Mail dan naar info@mboconnect.nl 

*kosten lidmaatschap worden per jaar vastgesteld