Lidmaatschapstarieven

 

1. Collectief lidmaatschap MBO Connect: 0 euro per jaar

Als jouw onderwijsinstelling een collectief lidmaatschap heeft afgesloten, dan kun jij gratis deelnemen aan MBO Connect. Op dit moment is er een kennismakingsactie voor een aantal scholen: werk je op een van deze scholen dan kun je gratis deelnemen tot aan de zomervakantie van 2021. In het onderstaande overzicht zie je welke scholen met de kennismakingsactie meedoen. Als de school besluit tot een collectief lidmaatschap dan kunnen opleiders ook na de zomervakantie gratis gebruik blijven maken van MBO Connect. In de loop van dit jaar wordt duidelijk welke scholen collectieve lidmaatschappen hebben afgesloten. Dit wordt ook op en door de scholen zelf gecommuniceerd. 

 

2. Collectief lidmaatschap met lidmaatschap BVMBO: 12 euro per jaar

Voor slechts 12 euro extra per jaar kun je, naast het collectief lidmaatschap, ook lid worden van de BVMBO. Met het collectief lidmaatschap kun jij gratis gebruik maken van MBO Connect en heb jij een stem binnen de vereniging op voorstellen die jou als opleider, maar ook de gehele beroepsgroep aangaan. Hier vind je meer informatie over de BVMBO en hier vind je de website van de BVMBO.

 

3. Individueel lidmaatschap. Kennismakingsactie: dit jaar voor slechts 37 euro!

Heeft jouw onderwijsinstelling geen collectief lidmaatschap afgesloten of ben je nog in opleiding of post-actief? Dan kun je een individueel lidmaatschap afsluiten. Dit jaar kost dat slechts 37 euro per jaar (normaal 62 euro). Dan heb je toegang tot MBO Connect en je bent automatisch lid van de BVMBO. Ook opleiders bij niet-bekostigde onderwijsinstellingen kunnen lid worden. 

Je kunt jouw deelname aan MBO Connect (dit jaar 25 euro, normaal 50 euro*) bij jouw school declareren als professionaliseringskosten. Bij sommige scholen kun je jouw lidmaatschap van de BVMBO declareren via de werkkostenregeling aan het einde van het kalenderjaar. Je ontvangt jaarlijks een factuur die je kunt gebruiken om te declareren. In 2021 ontvang je de factuur in juni i.v.m. deze kortingsactie.

 

Overzicht onderwijsinstellingen die deelnemen aan kennismakingsactie: 

Onderstaande onderwijsinstellingen doen mee aan de kennismakingsactie. Opleiders die werkzaam zijn bij de onderstaande onderwijsinstellingen krijgen tot aan de zomervakantie van 2021 gratis toegang tot MBO Connect.

 

Alfa College

Curio

Deltion College

Drenthe College

Graafschap College

Hoornbeeck College

 

Horizon College

Koning Willem 1 College

Noorderpoort

Nova

Onderwijsgroep Tilburg

ROC de Leijgraaf

 

ROC Midden Nederland

ROC van Twente

Scalda

Summa College

Vista College

Zadkine

 

Klik hier om je aan te melden. Ben je werkzaam bij een bekostigde instelling? Vul bij het aanmelden het e-mailadres van jouw werk in bij en de rest volgt vanzelf!

Docenten-in-opleiding, post-actieve mbo-opleiders, docenten bij niet-bekostigde instellingen en zzp-ers in het beroepsonderwijs kunnen ook een lidmaatschap aanvragen. Vul het mailadres van jouw werk en jouw persoonsgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Klik hier om meer te lezen over wat je kunt doen op MBO Connect.

 

*kosten lidmaatschap wordt per jaar vastgesteld