Lidmaatschap

Lidmaatschap MBO Connect

MBO Connect is de enige community in Nederland die zich uitsluitend richt op opleiders in het middelbaar beroepsonderwijs. MBO Connect is een initiatief van de beroepsvereniging opleiders mbo (bvmbo).

Sinds de start van MBO Connect hebben veel opleiders zich aangesloten bij de community. MBO Connect geeft jou de mogelijkheid om kennis op te halen en te delen met collega’s over het hele land, waardoor we onze sector nog sterker maken.

Deelname aan MBO Connect is uitsluitend mogelijk door een lidmaatschap, bedoeld voor docenten en instructeurs aan mbo-scholen en relevante partners binnen het middelbaar beroepsonderwijs. Hierdoor kom je gericht in contact met opleiders en deskundigen in jouw vakgebied.

 

MBO Connect kent verschillende lidmaatschappen:

Collectief lidmaatschap en semi collectief lidmaatschap MBO Connect: GRATIS *

Onderwijsinstellingen kunnen een collectief lidmaatschap afsluiten, waardoor alle aanwezige opleiders gratis gebruik kunnen maken van MBO Connect. Op alle scholen met een collectief lidmaatschap is meestal een ambassadeur bvmbo aanwezig, die jou wegwijs kan maken in de community.

Op dit moment zijn bij de volgende scholen (semi) collectieve lidmaatschappen afgesloten:

Deltion College, Drenthe College, Menso Alting Zwolle, Vista College, Zadkine, Horizon College, Alfa College, ROC Noorderpoort, ROC van Twente, Scalda en Graafschap College. 

 

Aanvullend lidmaatschap BVMBO: € 12,- per jaar *

Voor slechts 12 euro per jaar kun je, naast het lidmaatschap van MBO Connect, ook lid worden van de BVMBO. Met het lidmaatschap van de beroepsvereniging heb jij een stem binnen de vereniging op voorstellen die jou als opleider, maar ook de hele beroepsgroep aangaan. Meer informatie vind je Hier op de website van de BVMBO.

Bij sommige scholen kun je jouw lidmaatschap van de BVMBO declareren via de werkkostenregeling aan het einde van het kalenderjaar. Je ontvangt jaarlijks een factuur die je kunt gebruiken om te declareren.

 

Individueel lidmaatschap MBO Connect + bvmbo: € 62,- per jaar *, declareerbaar

Docenten/opleiders aan het mbo kunnen een combinatie lidmaatschap MBO Connect en BVMBO afsluiten door een individueel lidmaatschap. De kosten van € 50,- per jaar zijn bij jouw school te declareren als professionaliseringskosten. Bij sommige scholen kun je de kosten voor het lidmaatschap van de BVMBO van  € 12,- ook declareren via de werkkostenregeling aan het einde van het kalenderjaar. Je ontvangt jaarlijks een factuur die je kunt gebruiken om te declareren. Je maakt dan ook gratis gebruik van de community. Klik hier om je aan te melden voor een individueel lidmaatschap.

 

Lidmaatschappen voor overige betrokkenen mbo: € 50,- per jaar *

Docenten-in-opleiding, post-actieve mbo-opleiders, docenten bij niet-bekostigde instellingen en zzp-ers in het beroepsonderwijs kunnen ook een lidmaatschap aanvragen. Voor meer informatie of het aanvragen van een lidmaatschap mail je naar: info@mboconnect.nl 

 

* De kosten gelden voor lidmaatschappen aangegaan in 2022 en worden per jaar vastgesteld